• Lorem ipsum

Over ons

De beste en leukste mondkapjes vinden voor een goede prijs, daar doen wij het voor!

Mondkapjes.be is net als Mondkapjes.nl onderdeel van Nobraa.com. Dit is uw medische groothandel in merkonafhankelijk advies en inkoop van medische disposables en investeringsgoederen. Wij geloven dat kwaliteit en een goede prijs beschikbaar moet zijn voor iedereen en dat goed advies altijd beschikbaar moet zijn. Daarom zijn we toegewijd om het bestellen van medische producten zo gemakkelijk mogelijk te maken en zijn wij altijd over de hele wereld op zoek naar de beste artikelen tegen de beste prijzen. U ziet nu onze website van mondkapjes.nl maar als u meer medische artikelen zoekt, kijk dan op www.Nobraa.com !

Nobraa.com is een online medische groothandel voor diverse branches. Wij leveren zowel online als offline direct aan ziekenhuizen, laboratoriums, zorginstanties, GGD instellingen, huisartsen, verpleeghuizen, Opticiens , Industrie, en Particulieren. Ook zijn wij betrokken bij een groot aantal commerciële corona teststraten en voeren wij vanuit www.covid.limited ook zelf coronatesten uit!

Waarom Nobraa?

Het grote voordeel van Nobraa is ons lage prijsniveau en het ruime aanbod van producten. Onze webshop wordt constant uitgebreid met nieuwe producten.

Nobraa.com is al jaren actief in de import en export van medische producten en heeft daarom een enorm netwerk van toeleveranciers in verschillende kwaliteiten en budgetten. U kunt daarom ons altijd vragen om een specifiek artikel, indien deze nog niet op onze website wordt aangeboden. Onze inkopers doen dan hun best om de artikelen tegen de beste prijzen te vinden! Ook helpen onze service medewerkers u graag met het vinden van een alternatief.

Medewerkers

Aan de basis van ieder gezond bedrijf staan betrouwbare medewerkers die het verschil kunnen maken. Ons team van Nobraa bestaat uit een groep gedreven professionals die gefocust zijn op het leveren van uitstekende service. Als u vragen heeft staan zij direct voor u klaar!

De handelsnamen Mondkapjes.be & NOBRAA.com 

Maken deel uit van Holland Trade International B.V.
KVK 77812255
BTW NL861155610B01

Telefoon : +31 0800 4010400
Email adres : [email protected]